In Campanyes

El nostre col·legi, com ve fent des de fa molts anys, s’uneix a la Campanya de Mans Unides que aquest any girarà envers la “cura de la casa comuna”.

        La Terra és un do de Déu per tal que la cuidàrem i la treballàrem. Però l’hem convertit en un lloc quasi inhabitable en el qual cada dia es multipliquen els éssers humans amb la dignitat arravatada. Mans Unides intenta lluitar contra les conseqüències i contra les causes de la fam i la misèria. Una d’eixes causes és el maltractament a la Terra que comporta la privació de possibilitats per a obtenir els recursos necessaris per a viure i la vulnerabilitat dels drets humans dels grups de població més vulnerables.

          Urgeix tindre present que la pobresa i la fragilitat del planeta són dues cares d’una mateixa realitat que podríem anomenar insolidaritat.

Així podrem pensar, amb el Papa Francisco, que “Aquest és el temps oportú per a canviar de vida! Aquest és el temps per deixar-se tocar el cor. Davant el mal comés (…), és el moment d’escoltar el plor de totes les persones innocents depredades dels bens, la dignitat, els afectes, la vida mateixa”.

De totes les missions de Mans Unides, la delegació de Tavernes recolzarà la campanya en 5 municipis d’Hondures. L’objectiu fonamental és ajudar a dones i xiquetes que pateixen violència de gènere donant-los atenció sociolaboral i formació per a l’autoocupació. A més, Mans Unides recolzarà a les víctimes donant-los teràpia psicològica i durà a terme projectes de reeducació per als agressors.hon-74461-triptico-nuevo2976

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

¿No es legible? Cambiar el texto. captcha txt

Start typing and press Enter to search